Du er 7 timer fra at mestre ejendomsinvestering

Om Morten

0 år
Fra 0 kr. til økonomisk uafhængig
0
Lejemål
+ 0 %
Årligt gns. afkast på ejendomsinvesteringer

Her er hvad Mortens kunder siger

     “Morten er yderst kompetent når vi snakker økonomi og investering. Han har altid et godt svar på ens spørgsmål og han giver en rigtig god vejledning ud for ens egen økonomi og giver bestemt en blod på tanden for at tingene skal lykkedes for en.

Morten er rigtig god til at give et indblik i tingene så man udnytter den bedst mulige løsning efter ens egne præmisser. Det giver virkelig en et skub så man ved, at man det man gerne vil, kan lade sig gøre hvis man vil kæmpe for det. Så absolut den bedste anbefaling      herfra.”

 

-Philip Jensen Bendixen

     “Mit mentorforløb med Morten Bang er blevet en spændende rejse ind i en ellers lukket verden med både muligheder og faldgrupper. Indledende møde fokuserede på strategi og mål hvorefter Morten har fungeret som en sparringspartner – en slags fagligt dygtig ven der der hjælper en godt igennem labyrinten. 

Det kan fx være en udvælgelse, beregning og forhandling af ejendomme. Med forløbet fik jeg adgang til ekspertviden på afgørende tidspunkter. Både når en handel bør gennemføres – og de tilfælde hvor jeg er blevet talt ud af noget der kunne have forfulgt mig lang tid fremover.” 

– Thomas Mortensen

     “Morten er fantastisk at støtte sig op af hvis man savner god sparring. 

I mit konkrete tilfælde havde jeg behov for at få udfyldt et par huller hvad angår ejendomsinvestering; og dedikationen han viste ved at trænge igennem med hans gode råd var fantastisk at opleve én til én.”

– Luca Russo

Ejendomsoversigt

For at give et overblik over hvordan en ejendomsportefølje kan se ud, er her et eksempel på nogle af Mortens investeringer. Læg mærke til at strategien på hver ejendom ikke nødvendigvis er ens.

Noget af det der er gennemgående ved Mortens investeringer er, at han trods den gode beliggenhed på hans ejendomme får et godt kontantafkast. Har en ejendom et lidt lavere kontantafkast, har han derimod en lav egenfinansiering pga. BRRRR-metoden, hvilket gør, at investeringen stadig bliver god.

Et eksempel ses på ejendom nr. 5  som har et godt kontantafkast men ikke det største. Ved denne ejendom er det i stedet det, at egenfinansieringen svarer til 10,7% af ejendommens vurdering, der gør denne investering god. Med et driftsoverskud på 572.905 kr. betyder det, at forrentningen af egenfinansieringen er over 30 % årligt. 

Det handler altså ikke kun om at finde ejendomme med et godt kontantafkast. Lige så vigtigt er en god beliggenhed, samt evnen til at kunne finde en ejendom, der umiddelbart virker som en dårlig investering, men har et skjult potentiale.

Finder du en ejendom, med potentiale for at være en god investering, kan investeringen ikke realiseres uden et lån. At låne til en renovering der koster 1,5x købsprisen kræver, at du ved, hvad du har med at gøre. Her er dit præsentationsmateriale og måden, du præsenterer ejendommen på overfor banken, afgørende for om du får lånet i hus.

Jo bedre du er til at undersøge, analysere og have øje for ejendomme, jo større er sandsynligheden for, at du kan få et højt afkast på dine investeringer. Derudover er det bare rigtig sjovt at investere i noget fysisk, som du kan gå ned og se på - især hvis det er en rigtig god investering.

De 7 timers video

1: Lær at vælge den rigtige ejendom

Du får her resultatet, af hvad Morten har lært, gennem alle sine analyser og køb af ejendomme gennem årene.  

Du vil få et mere praktisk samt detaljeret indblik i Mortens egne investeringer, for at opnå forståelse udover den teoretiske tilgang. 

 • Analysere potentielle ejendomsinvesteringer og sikre, at du ikke glemmer vigtige elementer i din analyse.
 • Gennemskue risici og faldgrupper.
 • Fastsætte husleje for forskellige typer af ejendomme og lejeregulere.
 • Forstå regler for indskud samt undgå at lave fejl i lejekontrakter, der kan koste mange penge.
 • Se på nøgletal og vide præcis hvad de betyder og vurdere, om de er gode for din case.

2: Hvordan overbeviser du banken om at låne til dig?

At låne penge i banken kan nogle gange være den sværeste udfordring at komme over. Gode samtaler og forhandlinger kræver erfaring samt viden om hvilke faktorer banken vurderer kunder og cases efter.

Morten har lånt mere end 50 mio. kr. gennem de seneste 10 år. Al den viden han har opbygget fra samtlige bankmøder, er samlet her i én video.

 • Forstå de forskellige typer af banklån og kunne udarbejde en finansieringsstrategi. 
 • Vide hvordan banken værdiansætter ejendomme, så du selv kan bruge den viden til din fordel.
 • Kunne benytte bankens forskellige nøgletal samt forberede og udarbejde materiale til præsentation af en ejendom.
 • Kende til bankens dokumentationskrav og vil virke som en erfaren investor.

3: Hvordan øger du væksten i dine ejendomsinvesteringer?

Valg af ejendom og belåning er nu på plads. Nu handler det om at øge væksten af dine ejendomsinvesteringer, så du kan øge din formue. De tips og tricks Morten har lært gennem årene får du i denne video.

Det er ved kombinationen af denne og BRRRR-investeringsmetoden videoen, at du virkelig kan øge din vækst og formue.

 • Forstå om du skal beholde eller sælge din ejendom for at få optimal udnyttelse af din kapitalen
 • Se på dine investeringer, og vide hvor du skal disponere din tid for at være effektiv ift. at øge din formue.
 • Lave partnerskaber og sikre, at du får den rigtige partner, så det bliver et win-win, og du øger din formue hurtigere.

4: BRRR ejendoms-investeringsmetoden

BRRRR-metoden muliggør hurtig likvidopbygning uden, at du behøver at skyde stor kapital ind i dit investeringsselskab. 

BRRRR-metoden er ikke en “get-rich-quick-metode”, men du kommer ikke meget tættere på. BRRRR-metoden er den primære grund til, at Morten er gået fra 0 til 45 lejemål på mindre end 10 år.

 • Være i stand til ekspandere hurtigt og effektivt, og dermed skille dig ud fra de fleste ejendomsinvestorer.
 • Kunne opsætte sikkerhedsbuffere, så du tør lave køb andre ikke er villige til.
 • Forstå hvordan en belåning på 90% er muligt med realkreditlån. 
 • Forstå hvorfor en investeringscase med kontantafkastet 6,5%, kan være en dårligere investering end en case med 5,5% for vækst af formue, uanset beliggenhed.

OVERSIGT

Ejendomsinvestorpakken lægger vejen for dig, så du har de rigtige redskaber til at opbygge din ejendomsportefølje med succes.

Normalpris:

 • Lær at vælge den rigtige ejendom (118 min.) – 399 kr. 
 • Hvordan overbeviser du banken om at låne til dig? (127 min.) – 399 kr.
 • Hvordan øger du væksten i dine ejendomsinvesteringer? (85 min.) – 399 kr.
 • BRRRR-Ejendomsinvesteringsmetoden (95 min.) – 399 kr.

Din samlede pris:

1596 kr.  1399 kr.

Måske du kender Morten fra

Har du ikke fået den gratis e-bog? 

E-bogen indeholder:

 • 24 sider med grundlæggende viden alle ejendomsinvestorer burde vide.
 • Det 8. trin gennemgår hvordan du håndterer regler for lovgivning og lejere – et af de sværeste områder ved ejendomsinvestering.
 • Hvordan 25% årligt afkast med ejendomsinvestering ikke er urealistisk.
 • Hvor meget kapital du har brug for, for at komme i gang med at investere i ejendomme.
 • En bonus efter det 10. trin der giver et eksempel på, hvordan en investeringsstrategi mod aggressiv formueopbygning kan se ud.

Se betingelserne her

Har du ikke helt styr på det basale ift. ejendomsinvestering endnu?

Så gå til siden her