Mentor

Vil du arbejde sammen på din plan mod økonomisk uafhængighed?

 • Jeg har stadig et par pladser tilbage i mit mentorforløb, hvor vi one-on-one arbejder med forskellige emner som aktier, økonomisk uafhængighed og ejendomme.

AKTIER:

Om du er helt nybegynder, eller allerede har opbygget dig en portefølje kan et mentorforløb med fokus på aktier, være med til skabe værdi til din investering. Du vil modtage hjælp og materiale til at få opbygget din strategi for dine aktieinvesteringer. Derudover vil vi sammen se på helt konkrete aktier, og hvordan du får opbygget en god og diversificeret portefølje, der passer til netop dine behov og din strategi.

ØKONOMISK UAFHÆNGIGHED:

Økonomisk uafhængighed er noget de fleste drømmer om, men et begreb der for mange kan lyde urealistisk. Jeg selv opnåede økonomisk uafhængighed i en alder af 27 år, og jeg ved derfor at det er muligt. Uanset din nuværende økonomiske situation vil dette forløb kunne sikre dig en øget værdi. Dette er ikke et ”get rich quick” forløb, men en langsigtet strategiplanlægning og konkrete råd til hvordan du kommer tættere på økonomisk uafhængighed.

EJENDOMSINVESTERING:

Gennem et mentorforløb med ejendomsinvestering som hovedfokus, vil vi arbejde på din strategi og hvordan du følger denne. Vi vil sammen se på konkrete investeringer som kan være interessante for dig og hvordan du vurderer disse. Du vil i den forbindelse få udleveret materiale som du kan bruge under og efter dit forløb.

Vi vil under de forskellige emner komme ind på.

 • En plan for vejen mod økonomisk uafhængighed
 • Mindset
 • Sparring omkring dine investeringer – nu og en plan for fremtiden
 • Opfølgning på din strategi

Du vil derudover modtage forskelligt materiale der kan hjælpe dig på vej, og som du kan bruge selv efter dit mentorforløb slutter.

Skriv til mig, hvis det er noget for dig – det er helt uforpligtende.

Prisen er følgende: 

 • Et mentorforløb á 5 timer i alt: 6.000 inkl. moms.

 

1. Kontakt for Mentorforløb

  “Jeg kom ind i forløbet med en begrænset viden vedrørende aktiemarkedet. Morten forklarede mig hvordan markedet fungerer, og fordele/ulemper ved de forskellige fonder, ETF, osv. Herefter dykkede vi ned i fundamental analyse. Han lærte mig at dissekere firmaer ned i nøgletal og hvordan man finder informationen. Efterfølgende fik jeg bygget en stærk portefølje ved hjælp at hans råd, og det gav pote."

  Nicolai Harbo

  “Mit mentorforløb med Morten Bang er blevet en spændende rejse ind i en ellers lukket verden med både muligheder og faldgruber. Et indledende møde fokuserede på strategi og mål hvorefter Morten har fungeret som sparringspartner – en slags fagligt dygtig ven der hjælper en godt igennem labyrinten. Det kan fx være udvælgelse, beregning og forhandling af ejendomme. Med forløbet fik jeg adgang til ekspertviden på afgørende tidspunkter. Både når en handel bør gennemføres – og de tilfælde hvor jeg er blevet talt ud af noget der kunne have forfulgt mig lang tid fremover.”

  Thomas Mortensen