fbpx

Podcast

Morten M. Bang & Andreas Munk Jensen

Morten M. Bang
&
Andreas Munk Jensen

Ny podcast om økonomisk uafhængighed

Ny podcast om økonomisk uafhængighed

Lyt med når Morten M. Bang og Andreas Munk Jensen snakker om vejen mod økonomisk uafhængighed i første sæson af deres nye podcast.

I løbet af sæsonen vil lytterne få kendskab til Morten og Andreas’ personlige historier om at opnå økonomisk uafhængighed, samt blive klogere på hvordan man selv kan komme i gang. I hver episode belyses et nyt emne, hvor værterne deler ud af erfaringer og gode råd i selskab med en ny gæst som interviewes.

Podcasten har til formål at udbrede lytterens kendskab til forskellige måder at opnå økonomisk frihed på, så lytteren kan lade sig inspirere og starte sin egen økonomiske rejse mod frihed.

 

Tilmeld dig Investorbrevet herunder – så får du som den første besked, når de første episoder er klar!

Tak for super fedt foredrag, aldrig har jeg hørt en person fortælle i 2 timer, hvorefter jeg havde følelsen af, denne person kan påvirke mit potentiale i livet i en positiv retning med en stor faktor.

Lars B.

Morten Bang har en imponerende evne til nærmest at tryllebinde sine tilhørere med sine spændende erfaringer og fortællinger. Det føltes på intet tidspunkt kedeligt eller irrelevant – helt imponerende.

Dirch B.

Luk menu