Vil du være en god ejendomsinvestor? Vælg en rådgiver, som selv investerer.

Rådgivningen er på timebasis og indeholder én til én samtale mellem dig og Morten.
Har du brug for at drøfte en aktuel case eller har du et ønske om at finde frem til den ejendomsinvesteringsstrategi, der passer til dig? 
Med Mortens mangeårige erfaring inden for ejendomsinvestering, har han de bedste forudsætninger for at rådgive dig til at blive en god ejendomsinvestor.
 
Mentorforløbet er et personligt forløb, som indeholder løbende dialog og sparring med Morten.
Du vil i forløbet af et mentorforløb, opnå en større viden inden for investering i ejendomme, samt tryghed i at have en bag dig, der står klar til at rådgive dig. Morten vil, i dialog med dig, give dig de bedste forudsætninger for dine investeringer, og I vil løbende følge op på din strategiplan.

Kort om Mortens ejendomsinvesteringsrejse

Jeg købte min første lejlighed i Odense i 2011. Det var en 3-værelses lejlighed til 780.000 kr. og det siger sig selv at det har været en god investering – men var det ikke bare rent held at jeg ramte bunden af ejendomsmarkedet? Hmm… Både og – jeg vil ikke sige at det er fordi jeg havde en særlig viden eller intellekt. Jeg havde modet til at købe på et tidspunkt, hvor andre ikke turde.

Folk syntes jeg var vanvittig – for ejendommene faldt og faldt jo bare i pris! 2 ½ år senere købte jeg min 2. lejlighed, og så begyndte snebolden at rulle. Et år senere købte jeg nr. 3, og siden er hastigheden vokset og vokset.

Jeg brænder for at give min viden og erfaringer videre. Det er fantastisk at se gnisten og engagementet i de mange deltageres øjne – og det er inspirerende at møde så mange dedikerede mennesker – om de er nybegyndere eller investeringseksperter.

0
Rådgivningstimer
0
Mentees
0
Enheder

Rådgivning

1500,-

Pr. time

inkl. moms

Mentorforløb

6000,-

5 timer

inkl. moms

Spar 20% ved at købe et mentorforløb

    Kontakt Morten

    Det er helt uforpligtende