Ejendomsrådgivning

Vil du have en rådgiver, som selv investerer, med på din vej som ejendomsinvestor?

RÅDGIVNING:

Ved en rådgivningstime får du sparring omkring dine nuværende og kommende projekter indenfor ejendomsinvestering. Har du en ejendom i tankerne og står overfor et eventuelt køb, kan vi sammen snakke og regne ejendommen igennem. Det kan også tænkes, at du er den mere modne investor og ønsker sparring til at optimere dine nuværende ejendomme, eller skabe vækst i din portefølje af ejendomme. Uanset niveau er du velkommen til at kontakte mig for at se om jeg kan give dig en god sparring, naturligvis helt uforpligtende.

MENTOR:

Gennem et rådgivningsforløb med ejendomsinvestering som hovedfokus, vil vi arbejde på din strategi og hvordan du følger denne. Vi vil sammen se på konkrete investeringer som kan være interessante for dig og hvordan du vurderer disse. Du vil i den forbindelse få udleveret materiale som du kan bruge under og efter dit forløb.

Uanset om du allerede har ejendomme eller skal til at begynde, vil et rådgivningsforløb være med til at optimere din strategi og udførelse.

Møderne vil være one-on-one. Et eksempel på et tidligere mentorforløb er:

  • 1 møde på 2 timer, hvor vi får lagt fast hvad dine mål er, din motivation og hvor du er nu.
  • 3 møder på 1 time, hvor man på nr. 2 møde finder helt præcist ud af hvad der skal til for at nå dine mål og de efterfølgende 2 følger op på hvordan det går, på investeringerne og optimerer din tilgang til investeringerne og den økonomiske uafhængighed, hvis det er det overordnede mål.

Strukturen er blot et eksempel, og kan sammensættes anderledes ud fra dine ønsker og behov.

Skriv til mig, hvis det er noget for dig – det er helt uforpligtende.

Prisen er følgende:

  • Enkelttimer: 1500 kroner inkl. moms.
  • Et rådgivningsforløb á 5 timer i alt: 6.000 inkl. moms. Du sparer altså 20% ved køb af mentorforløb ift. enkelttimer.

1. Kontakt for Ejendomsrådgivning

“Morten er fantastisk at støtte sig op af hvis man savner god sparring. I mit konkrete tilfælde havde jeg behov for at få udfyldt et par huller hvad angår ejendomsinvestering; og dedikationen han viste ved at trænge igennem med hans gode råd var fantastisk at opleve én til én.”

Luca Russo

“Morten er yderst kompetent når vi snakker økonomi og investering. Han har altid et godt svar på ens spørgsmål og han giver en rigtig god vejledning ud for ens egen økonomi og giver bestemt en blod på tanden for at tingene skal lykkedes for en. Morten er rigtig god til at give et indblik på tingene så man udnytter den bedst mulige løsning efter ens egen præmisser. Det gir virkelig en et skub så man ved, at det man gerne vil kan lade sige gøre hvis man vil kæmpe for det. Så absolut den bedste anbefaling herfra.”

Philip Jensen Bendixen