Tilbud

Kom i gang med aktier (Live Online)

199,00DKK 149,00DKK

Dato: 7. april 2021

Tidspunkt: 19:00 – 21:00

Sted: Online platform – Crowdcast

Mulighed for at se foredraget i 14 dage

Foredragsholder: Morten Bang

Beskrivelse

Kom i gang med aktier (Live Online)

Vil du i gang med at investere i aktier, og vil du have den rette viden til at komme godt fra start med investeringerne?

Så kom med til en spændende aften, når Morten Bang fortæller om aktieinvesteringer og sin vej mod økonomisk uafhængighed.

Denne aften vil Morten dele sin historie om, hvordan han som 15-årig tog springet ud i aktieinvestering for første gang. Han fortæller om sin rejse og deler erfaringer, tips og fejl han har erfaret undervejs.

Målet med foredraget er at lære dig om de muligheder og risici, der kan opstå ved aktieinvestering og give dig redskaberne til at komme i gang. Du vil få en grundlæggende viden om aktieinvestering og få afklaret, hvorfor du bør investere, og hvordan du kommer i gang med at investere. Du vil blive præsenteret for en række relevante nøgletal, blive klogere på risikospredning og lære at opstille investeringsstrategier.

Hvem kan deltage?

Det er ikke nødvendigt at have kendskab til investering i aktier på forhånd, da vi starter på et helt grundlæggende niveau, hvor du også får rig mulighed for at stille spørgsmål.

Udbytte

Invester 2 timer af din aften og få:

  • En grundlæggende viden om aktiehandel
  • Viden og motivation til at komme i gang
  • Introduktion til investeringsstrategier
  • Forskellige værktøjer
  • Tage ved lære af de fejl som Morten har begået
  • Overblik over relevante nøgletal
  • Afklaring om det er noget du har lyst til at forfølge

Hvem er Morten Bang?

Morten Bang er erfaren aktieanalytiker med 16 års aktieinvesteringserfaring og 10 års ejendomsinvesteringserfaring. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Morten lever af at investere i ejendomme og underviser derudover i finansiering og økonomi. Han har en stor passion for at gøre økonomi og investering spændende og tilgængeligt for flere. Det gør han via sine foredrag, kurser, sit konsulentarbejde og i sin undervisning. I hans konsulentarbejde tilbyder han rådgivning og sparring indenfor aktieinvestering, ejendomsinvestering og økonomisk uafhængig. Morten har været omtalt i både Børsen, Euroman, TV2, Fyens Stiftstidende og været månedens investor i Penge & Privatøkonomi m.m.

 

Praktisk viden:

Dato: 7. april 2021

Tidspunkt: 19:00 – 21:00

Sted: Online platform – Crowdcast

Foredragsholder: Morten Bang