Tilbud

Kom i gang med ejendomsinvestering (Live online)

299,00DKK 199,00DKK

Dato: 17. marts 2021

Tidspunkt: 19:00 – 21:30

Sted: Online Platform – Crowdcast.

Foredragsholder: Morten Bang

Beskrivelse

Kom i gang med ejendomsinvestering (Live Online)

Morten Bang vil denne aften fortælle om sin investeringsrejse og hvordan den startede. Han vil introducere dig for fordele og ulemper ved ejendomsinvestering samt forskellige investeringsmetoder og strategier. Du vil få en grundlæggende introduktion til relevante nøgletal, samt muligheder og risici forbundet med ejendomsinvestering. Morten kommer med rigtige investeringscases og gør ejendomsinvestering overskueligt og håndgribeligt.

Hvem kan deltage?

Foredraget henvender sig til både dig som ingen erfaring har og til dig der har et lille kendskab, men gerne vil vide mere om emnet, og opnå de rette værktøjer til at komme godt fra start.

Der er ingen krav til viden om ejendomsinvestering inden deltagelse.

Udbytte

Ved at investere 2,5 timer af din aften, vil du få:

  • Overblik over ejendomsinvestering
  • Kendskab til forskellige investeringsmetoder
  • Kompetencer, som vil gøre dig i stand til at komme godt fra start på din investeringsrejse
  • Styrket motivation til at komme i gang
  • Spare tid ved at lære af Mortens fejl

Hvem er Morten Bang

Morten Bang er erfaren aktieanalytiker med 15 års aktieinvesteringserfaring og 10 års ejendomsinvesteringserfaring. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Morten lever af at investere i ejendomme og underviser derudover i finansiering og økonomi. Han har en stor passion for at gøre økonomi og investering spændende og tilgængeligt for flere. Det gør han via sine foredrag, kurser, sit konsulentarbejde og i sin undervisning. I hans konsulentarbejde tilbyder han rådgivning og sparring indenfor aktieinvestering, ejendomsinvestering og økonomisk uafhængig. Morten har været omtalt i både Børsen, Euroman, TV2, Fyens Stiftstidende og været månedens investor i Penge & Privatøkonomi m.m.

 

Praktisk viden:

Dato: 17. marts 2021

Tidspunkt: 19:00 – 21:30

Sted: Online Platform – Crowdcast.

Foredragsholder: Morten Bang