Tilbud

Lær at vælge de bedste aktier (Live Online)

399,00DKK 299,00DKK

Praktisk viden:

Dato: 22. april 2021

Tidspunkt: 19:00 – 21:30

Sted: Online platform – Crowdcast

Foredragsholdere: Morten Bang

Beskrivelse

Lær at vælge de bedste aktier (Live Online)

Vil du lære at vælge de bedste aktier og få din viden om fundamental analyse?

Så kom med til en spændende aften, når Morten Bang fortæller om aktieinvestering med fokus på fundamental analyse og deler historier om hans investeringsrejse indenfor aktier.

Fundamental analyse er aftenens store emne og efter en generel introduktion til analyseformen, vil Morten fortælle om hans egen erfaring med valueinvestering.

Målet med foredraget er at lære dig om de muligheder og risici, der kan value ved aktieanalyser og give dig redskaberne til at komme i gang. Du vil blive introduceret for fundamental analyse, hvor Morten vil gennemgå udvalgte aktier. Du vil i den forbindelse lære mere omkring hvad den fundamentale analyse bør indeholde og hvordan du helt konkret udarbejder denne.

Hvem kan deltage

Alle er velkomne, det er dog en fordel at have et kendskab til aktieinvestering. Er du helt ny i aktieverdenen foreslår vi foredraget “Kom i gang med aktier” inde dette.

Udbytte

Investér 2,5 timer af din aften og få:

  • En grundlæggende indsigt i fundamental analyse
  • Inspiration fra en erfaren aktieanalytiker.
  • Konkrete værktøjer til at udarbejde den fundamentale analyse
  • Tag ved lære af de fejl som Morten har begået
  • Overblik over relevante nøgletal
  • Mulighed for at stille spørgsmål til Morten

 

Hvem er Morten Bang

Morten Bang er erfaren aktieanalytiker med 15 års aktieinvesteringserfaring og 10 års ejendomsinvesteringserfaring. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Morten lever af at investere i ejendomme og underviser derudover i finansiering og økonomi. Han har en stor passion for at gøre økonomi og investering spændende og tilgængeligt for flere. Det gør han via sine foredrag, kurser, sit konsulentarbejde og i sin undervisning. I hans konsulentarbejde tilbyder han rådgivning og sparring indenfor aktieinvestering, ejendomsinvestering og økonomisk uafhængig. Morten har været omtalt i både Børsen, Euroman, TV2, Fyens Stiftstidende og været månedens investor i Penge & Privatøkonomi m.m.

 

Praktisk viden:

Dato: 22. april 2021

Tidspunkt: 19:00 – 21:30

Sted: Online platform – Crowdcast

Foredragsholdere: Morten Bang