Foredragsvideo: Lær at vælge de bedste aktier

399,00kr.

Du vil til dette foredrag blive introduceret til analyseformen fundamental analyse. Få viden om de fordele og ulemper,der er ved aktieanalyser og få redskaberne til at vælge de bedste aktier. Du vil gennemgå analyser af udvalgte aktier ud fra mine 16 års erfaringer med value-investering.

Beskrivelse

Beskrivelse

Vil du lære at vælge de bedste aktier og få din viden om fundamental analyse?

I denne foredragsvideo fortæller Morten Bang om aktieinvestering med fokus på fundamental analyse, og deler historier om hans investeringsrejse indenfor aktier.

Fundamental analyse er det store emne og efter en generel introduktion til analyseformen, vil Morten fortælle om hans egen erfaring med valueinvestering.

Målet med foredraget er at lære dig om de muligheder og risici, der er ved aktieanalyser og give dig redskaberne til at komme i gang. Du vil blive introduceret for fundamental analyse, hvor Morten vil gennemgå udvalgte aktier. Du vil i den forbindelse lære mere omkring, hvad den fundamentale analyse bør indeholde, og hvordan du helt konkret udarbejder denne.

Udbytte

  • En grundlæggende indsigt i fundamental analyse
  • Inspiration fra en erfaren aktieanalytiker.
  • Konkrete værktøjer til at udarbejde den fundamentale analyse
  • Tag ved lære af de fejl som Morten har begået
  • Overblik over relevante nøgletal

Foredragsvideoen henvender sig alle, det er dog en fordel at have et kendskab til aktieinvestering. Er du helt ny i aktieverdenen foreslår vi dog at se foredraget “Kom i gang med aktier” inden dette foredrag.

OBS: Du får adgang til foredraget i 30 dage fra købsdatoen