Boligkøbs rådgivning

Uvildig rådgivning til dit boligkøb

Ønsker du at få en uafhængig rådgiver til at hjælpe dig med dit boligkøb? Du får en rådgiver, som vil være med til at sikre, at du køber en bolig, som er en god investering på langt sigt samtidig med, at den opfylder dine ønsker. Du vil få hjælp til at få lagt et budget, som du kan bruge til at forhandling med banken samt finde den finansiering, som vil passe bedst til dig. 

Morten har gennem sine 31 år købt 147 boliger, og har derfor et stort kendskab til, hvad der er vigtigt, når det kommer til et boligkøb. Morten vil med sin erfaring være med til at sikre, at du får en god og tryg rejse i forbindelse med dit boligkøb. Rådgivningen vil være personlig og tilpasset alt efter, hvad dit behov og ønsker er. 

0
Boligkøb
0
Rådgivningstimer
0
Mentees
Real estate investment consulting I signed up for the real estate investment & consulting mentoring program and I am very happy with the results so far! Highly recommended, Morten is very professional and very responsive to both emails questions and meetings
Agape Andrei
Agape Andrei
2022-01-31
Bedste investering nogensinde Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger med på vejen. Et mentorforløb med Morten Bang Har rykket mig mere end jeg havde kunnet håbe på. Morten Har været en god støttehele vejen hvor strategi, investeringsmuligheder osv skulle på plads. Efter hver møde kunne jeg mærke at jeg var bedre og bedre klædt på til min start som ejendomsinvestor. Jeg er gået fra ikke at vide hvordan jeg kom rigtigt igang, til at kunne forhåbentligt modtage min købsaftale til underskrivning inden for de nærmeste dage. Uden Morten var jeg ikke kommet hertil på den samme tid. Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil bruge sparringen fra Morten løbende, Mentorforløbet er den bedste investering jeg har lavet 2021/2022 og jeg er ikke i tvivl om at de penge er sparet flere gange da jeg minimere muligheden for dyre lærepenge undervejs. Med Venlig Hilsen Morten
madder3003
madder3003
2022-01-31
Kan varmt anbefale at arbejde sammen… Kan varmt anbefale at arbejde sammen med Morten. Han er super dygtig, meget hjælpsom og hurtig til at svare når man kontakter ham.
Peter Busted
Peter Busted
2022-01-12
6 Stjerner hvis muligt! Vi havde Morten ude og holde foredrag for 20 unge selvstændige, om investering i aktier og ejendomme. Vi har været Så glade for det, han kom hele vejen rundt, og var let forståelig for alle. Vi kommer til at bruge Morten igen, og flere af os han har holdt foredrag for, føler sig allerede nu klar til at gå i krig med ejendomsinvestering, og er blevet noget klogere på aktier. Min varmeste anbefaling herfra!
Anders Simonsen
Anders Simonsen
2021-11-29
Jeg har brugt Morten som mentor i… Jeg har brugt Morten som mentor i forbindelse med opstart med ejendomsinvestering. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem, og jeg føler jeg er kommet godt fra start og har fået en masse grundlæggende viden på kort tid. Jeg har købt min første ejendom og det kører indtil videre smertefrit. Hvis der er noget jeg er i tvivl om i forhold til driften, kan jeg ringe til Morten og få et godt råd eller anden vejledning. Vil klart anbefale Morten hvis du gerne vil igang med ejendomsinvestering.
Nicolai Harbo
Nicolai Harbo
2021-10-12
Drømmen om ejendomsinvestering var slukket Drømmen om ejendomsinvestering var slukket og lukket, men et par timer med Morten, har fyret helt op under drømmen igen. Han har åbnet mine øjne for andre muligheder end dem jeg selv kunne se. Derudover fik vi lavet en realistisk strategisk langsigtet plan for mig, mine behov, ønsker ift. min nuværende civilstatus. Det er på ingen måder sidste gang, Morten og jeg har snakket sammen og glæder mig allerede til næste gang. Derudover har han styr på fakta og er et enormt behagligt menneske at snak med.
Michael Witt Gudmundsson
Michael Witt Gudmundsson
2021-09-28
Uvurderlig rådgivning og coaching Vi har haft stor glæde af Mortens rådgivning og coaching. Der er enormt mange trin i processen og Morten kan rådgive om både de helt store linjer i strategien og ned til detaljerne i et projekt. Morten ser nogle muligheder, som hurtigt kan spare mange penge - og øge værdien af projektet. Ikke mindst hjælper Morten også med mindsettet, hvilket gør, at man tør tænke lidt større og måske springe ud i et lidt større projekt. Vil vi helt klart bruge Morten som sparringspartner på alle fremtidige projekter - så klar anbefaling herfra!
Jesper Holm Bitzer
Jesper Holm Bitzer
2021-08-20
Morten er utrolig professionel og… Morten er utrolig professionel og yderst behagelig at arbejde sammen med. Klart 5 stjerne fra mig!
Martin Kraft
Martin Kraft
2021-06-17
Stærk anbefaling! En enkel time med Morten har resulteret i en 180 graders strategiændring mod en mere rentabel og potentiel retning. Heraf har Morten hjulpet med en konkret plan på baggrund af min nuværende situation. At starte med en mentortime kan kun anbefales, hvis ikke et helt mentorforløb. Det bliver ikke sidste besøg fra mig.
Uy Nguyen
Uy Nguyen
2021-05-04
Bedste investering jeg nogensinde har lavet 1:1 mentorforløbet med Morten er den bedste investering jeg nogensinde har foretaget. Morten har hjulpet med yderlig forståelse og retning på mine ejendomsinvesteringer. Det hele foregår i øjenhøjde 🙂
Anders B
Anders B
2021-03-24

Rådgivning

1500,-

Pr. time

ekskl. moms

Få rådgivning på timebasis, hvor du får konkrete hjælp til, det du har behov for. Du vil bl.a. få hjælp indenfor følgende punkter: 

Kontakt Morten

Det er helt uforpligtende