Økonomisk rådgivning

Har du en drøm om at blive økonomisk uafhængig eller økonomisk fri?

Økonomisk uafhængighed frihed
Økonomisk uafhængighed er noget de fleste drømmer om, men det er et begreb, der for mange kan lyde urealistisk. Morten selv opnåede økonomisk uafhængighed i en alder af 27 år, og ved derfor at det er muligt.
 
Uanset din nuværende økonomiske situation, vil sparring med Morten, kunne hjælpe dig godt på vej mod dine mål. Dette er ikke et ”get rich quick” forløb, men en langsigtet strategiplan med konkrete råd til, hvordan du kommer tættere på økonomisk uafhængighed.

Hvad er forskellen på økonomisk uafhængighed og økonomisk frihed?

Økonomisk uafhængighed er, når du ikke længere behøver at have et job for at dække dine årlige udgifter. Med årlige udgifter menes der alle de penge, du bruger i løbet af et år. Mere konkret er du økonomisk uafhængig, når du har passive indtægter, fra bl.a. ejendomme som du udlejer, store nok til at dække alle dine udgifter til hus, bil, rejser, tøj, mad osv. Definitionen er altså:

Passive indtægter = Årlige udgifter 

Opnår du dette, betyder det, at alle de penge du tjener, udover dine passive indtægter, fra f.eks. et almindeligt job, er penge, du har til rådighed til at bruge på præcis det du har lyst til, eftersom dine udgifter allerede er betalt!

Økonomisk frihed er ikke helt så omfattende som økonomisk uafhængighed, da dine udgifter ikke nødvendigvis er dækket fuldstændigt af passive indtægter.
I bund og grund betyder økonomisk frihed, at du har en stor grad af frihed til at gøre, hvad du har lyst til økonomisk, om det så er at rejse, spise ude oftere eller lign. Det betyder i Mortens øjne, at du har økonomi til at kunne sige dit job op i dag, og vente et år på, at det rigtige job dukker op. Om du har muliggjort det ved at have passive indtægter fra investeringer, eller har en god opsparing, der dækker dit forbrug i den periode, er egentlig lige vidt. Det essentielle er bare, at du har frihed til at gøre, hvad du vil, og ikke er bundet økonomisk.

Her ser du eksempler på økonomisk frihed - men hvad er økonomisk frihed for dig?

Økonomisk uafhængighed
Økonomisk uafhængighed frihed
uafhængighed frihed
uafhængighed frihed
Økonomisk frihed
Økonomisk uafhængighed
0
Rådgivningstimer
0
Mentees & Rådgivningskunder
økonomisk

RÅDGIVNING

1500,- Pr. Time eksl. moms.
 • Til dig der ønsker rådgivning nu og her
 • Sparring omkring nuværende investeringer
 • Sparring på din vej mod økonomisk uafhængighed

MENTORFORLØB

6500,- 5 Timer eksl. moms.
 • En plan for vejen mod økonomisk uafhængighed
 • Langsigtet strategiplanlægning
 • Udarbejdelse og opfølgning på din strategi
POPULÆR

Eksempel på et tidligere mentorforløb:

 • Et møde på 2 timer – hvor vi får lagt fast hvad dine mål er, din motivation og hvor du er nu.
 • Tre møder på 1 time – hvor man på 2. møde finder præcist ud af, hvad der skal til for at nå dine mål.
  De efterfølgende 2 møder følger op på, hvordan det går med investeringerne og optimerer din tilgang til investeringerne og den økonomiske uafhængighed, hvis det er det overordnede mål.

Kontakt Morten

Det er helt uforpligtende

  Kontakt Morten

  Det er helt uforpligtende