Økonomisk uafhængig rådgivning

Økonomisk uafhængighed frihed

Har du et ønske om at blive økonomisk uafhængig?

Økonomisk uafhængighed er noget de fleste drømmer om, men det er et begreb, der for mange kan lyde urealistisk. Morten selv opnåede økonomisk uafhængighed i en alder af 27 år, og ved derfor at det er muligt.
 
Uanset din nuværende økonomiske situation, vil sparring med Morten, kunne hjælpe dig godt på vej mod dine mål. Dette er ikke et ”get rich quick” forløb, men en langsigtet strategiplan med konkrete råd til, hvordan du kommer tættere på økonomisk uafhængighed.

Hvad er forskellen på økonomisk uafhængighed og økonomisk frihed?

Økonomisk uafhængighed er, når du ikke længere behøver at have et job for at dække dine årlige udgifter. Med årlige udgifter menes der alle de penge, du bruger i løbet af et år. Mere konkret er du økonomisk uafhængig, når du har passive indtægter, fra bl.a. ejendomme som du udlejer, store nok til at dække alle dine udgifter til hus, bil, rejser, tøj, mad osv. Definitionen er altså:

Passive indtægter = Årlige udgifter 

Opnår du dette, betyder det, at alle de penge du tjener, udover dine passive indtægter, fra f.eks. et almindeligt job, er penge, du har til rådighed til at bruge på præcis det du har lyst til, eftersom dine udgifter allerede er betalt!

Økonomisk frihed er ikke helt så omfattende som økonomisk uafhængighed, da dine udgifter ikke nødvendigvis er dækket fuldstændigt af passive indtægter.
I bund og grund betyder økonomisk frihed, at du har en stor grad af frihed til at gøre, hvad du har lyst til økonomisk, om det så er at rejse, spise ude oftere eller lign. Det betyder i Mortens øjne, at du har økonomi til at kunne sige dit job op i dag, og vente et år på, at det rigtige job dukker op. Om du har muliggjort det ved at have passive indtægter fra investeringer, eller har en god opsparing, der dækker dit forbrug i den periode, er egentlig lige vidt. Det essentielle er bare, at du har frihed til at gøre, hvad du vil, og ikke er bundet økonomisk.

Her ser du eksempler på økonomisk frihed - men hvad er økonomisk frihed for dig?

Økonomisk uafhængighed
Økonomisk uafhængighed frihed
uafhængighed frihed
uafhængighed frihed
Økonomisk frihed
Økonomiskfrihed
0
Rådgivningstimer
0
Mentees & Rådgivningskunder
økonomisk

RÅDGIVNING

1500,- Pr. Time eksl. moms.
  • Til dig der ønsker rådgivning nu og her
  • Sparring omkring nuværende investeringer
  • Sparring på din vej mod økonomisk uafhængighed

MENTORFORLØB

6500,- 5 Timer eksl. moms.
  • En plan for vejen mod økonomisk uafhængighed
  • Langsigtet strategiplanlægning
  • Udarbejdelse og opfølgning på din strategi
POPULÆR

Eksempel på et tidligere mentorforløb:

  • Et møde på 2 timer – hvor vi får lagt fast hvad dine mål er, din motivation og hvor du er nu.
  • Tre møder på 1 time – hvor man på 2. møde finder præcist ud af, hvad der skal til for at nå dine mål.
    De efterfølgende 2 møder følger op på, hvordan det går med investeringerne og optimerer din tilgang til investeringerne og den økonomiske uafhængighed, hvis det er det overordnede mål.
På basis af 17 bedømmelser.
Martin Kraft
Martin Kraft
2021-06-17
Morten er utrolig professionel og yderst behagelig at arbejde sammen med. Klart 5 stjerne fra mig!
Uy Nguyen
Uy Nguyen
2021-05-04
Stærk anbefaling! En enkel time med Morten har resulteret i en 180 graders strategiændring mod en mere rentabel og potentiel retning. Heraf har Morten hjulpet med en konkret plan på baggrund af min nuværende situation. At starte med en mentortime kan kun anbefales, hvis ikke et helt mentorforløb. Det bliver ikke sidste besøg fra mig.
Anders B
Anders B
2021-03-24
Bedste investering jeg nogensinde har lavet 1:1 mentorforløbet med Morten er den bedste investering jeg nogensinde har foretaget. Morten har hjulpet med yderlig forståelse og retning på mine ejendomsinvesteringer. Det hele foregår i øjenhøjde 🙂
Mikkel
Mikkel
2021-03-08
Super service og super rådgivning🙂
Stig
Stig
2021-02-23
Fantastisk forløb Jeg har haft et fantastisk og inspirerende mentorforløb med Morten. Ikke blot fik jeg en masse konkrete tips med i rygsækken, men også sparring på et strategisk niveau der hjalp mig med at sætte en mere skarp retning på mine investeringer. Stor anbefaling herfra.
Alexander
Alexander
2021-02-17
Super motiverende og inspirerende, kan klart anbefale Morten Bangs mentorforløb🙏🏽
Dennis Tøttrup
Dennis Tøttrup
2021-02-10
Jeg har været igennem et mentorforløb hos Morten i forbindelse med at jeg ville igang med ejendomsinvesteringer. Undervejs i mentorforløbet har Morten rustet mig med viden, så jeg føler mig helt tryg ved at springe ud som ejendomsinvestor. Jeg kan meget varmt anbefale Morten til både helt nye ejendomsinvestorer og til de som er igang i det små.
Mohammed Halloum
Mohammed Halloum
2021-02-10
Ejendoms ekspert! Har haft et kortere mentor forløb med Morten, og det var super godt. Morten var god til at udfordre og komme med alternativ løsningsforslag. Intet mindre end ekspert indenfor ejendomme! Besidder stor viden og erfaring indenfor området.
Bjørn Møller
Bjørn Møller
2021-02-08
Rådgivning i forbindelse med omlægning Havde bestilt et møde med Morten for at få belyst hvad der var godt og skidt i forbindelse med lånomlægning. Det var rigtigt rart at høre meningerne fra en anden person som ikke er en bank 🙂 Vi blev ihvertfald klogere på hvad vi skal bede om for at kunne få det bedste lån på den lange bane. Tak for meget behageligt snak Hvis der er andre der har behov for snak omkring lån og bolig så skal i ikke tøve med at bruge ham 🙂 Tak 🙂

Kontakt Morten

Det er helt uforpligtende

Dansk blinde samfund: Kenneth Schack Banner Mail: ksb@dbsu.dk Mobil: 29923325