Oversigt over online foredrag 2021

10. februar 2021

Vil du i gang med at investere i aktier, og vil du have den rette viden til at komme godt fra start med investeringerne?

Så kom med til en spændende aften, når Morten bang fortæller om aktieinvesteringer og sin vej mod økonomisk uafhængighed.

Tidspunkt: 19:00 – 21:00

Læs mere og køb billet her…

 

17. marts 2021

Morten Bang vil denne aften fortælle om sin investeringsrejse og hvordan den startede. Han vil introducere dig for fordele og ulemper ved ejendomsinvestering samt forskellige investeringsmetoder og strategier. 

Du vil få en grundlæggende introduktion til relevante nøgletal, samt muligheder og risici forbundet med ejendomsinvestering. Morten kommer med rigtige investeringscases og gør ejendomsinvestering overskueligt og håndgribeligt.

Tidspunkt: 19:00 – 21:30

Læs mere og køb billet her…

22. april 2021

Vil du lære at vælge de bedste aktier og få din viden om fundamental analyse?

Så kom med til en spændende aften, når Morten Bang fortæller om aktieinvestering med fokus på fundamental analyse og deler historier om hans investeringsrejse indenfor aktier.

Fundamental analyse er aftenens store emne og efter en generel introduktion til analyseformen, vil Morten fortælle om hans egen erfaring med valueinvestering.

Tidspunkt: 19:00-21:30

Læs mere og køb billet her…

Kan du ikke vente?

 

Så har du mulighed for at købe foredragsvideoer

Tak for super fedt oplæg, aldrig har jeg hørt en person fortælle i 2 timer, hvorefter jeg havde følelsen af, denne person kan påvirke mit potentiale i livet i en positiv retning med en stor faktor.

Lars B.

Morten Bang har en imponerende evne til nærmest at tryllebinde sine tilhørere med sine spændende erfaringer og fortællinger. Det føltes på intet tidspunkt kedeligt eller irrelevant – helt imponerende.

Dirch B.

Læs mere