Rådgivning & Mentorforløb

Morten rådgiver kvinde om aktier
Billede af bygning
Morten rådgiver mand

Hvad enten du har stiftet bekendtskab med aktier eller ej, så kan Morten tilbyde et mentorforløb eller få sparring på dit niveau. I vil sammen se på konkrete aktier, og hvordan du får opbygget en god og spredt portefølje, der er tilpasset dine behov.

Gennem et investeringsforløb omkring ejendomme vil du sammen med Morten arbejde på din strategi, og hvordan du følger denne. I vil kigge på konkrete investeringer, som kan være interessante for dig.

Med økonomisk rådgivning kan du sammen med Morten få gennemgået din økonomi. Har du brug for at få gennemgået dit budget, eller ønsker du en langsigtet strategiplan, hvor målet er økonomisk uafhængighed? Så er denne rådgivning noget for dig.

erfaring

Flere års erfaring

Morten Bang har investeret siden, han var 15 år, og opnåede økonomisk uafhængighed i en alder af 27 år.

needle2

Skræddersyet forløb

Forløbet vil blive tilpasset specielt til dine behov, niveau og mål.

2639828-512

Personlig rådgivning

Morten Bang vil altid personligt tage sig af dit forløb.

"Good decisions come from experience. Experience comes from making bad decisions"

Lær af Mortens erfaringer

rådgivning mentorforløb aktier ejendomme
På basis af 17 bedømmelser.
Martin Kraft
Martin Kraft
2021-06-17
Morten er utrolig professionel og yderst behagelig at arbejde sammen med. Klart 5 stjerne fra mig!
Uy Nguyen
Uy Nguyen
2021-05-04
Stærk anbefaling! En enkel time med Morten har resulteret i en 180 graders strategiændring mod en mere rentabel og potentiel retning. Heraf har Morten hjulpet med en konkret plan på baggrund af min nuværende situation. At starte med en mentortime kan kun anbefales, hvis ikke et helt mentorforløb. Det bliver ikke sidste besøg fra mig.
Anders B
Anders B
2021-03-24
Bedste investering jeg nogensinde har lavet 1:1 mentorforløbet med Morten er den bedste investering jeg nogensinde har foretaget. Morten har hjulpet med yderlig forståelse og retning på mine ejendomsinvesteringer. Det hele foregår i øjenhøjde 🙂
Mikkel
Mikkel
2021-03-08
Super service og super rådgivning🙂
Stig
Stig
2021-02-23
Fantastisk forløb Jeg har haft et fantastisk og inspirerende mentorforløb med Morten. Ikke blot fik jeg en masse konkrete tips med i rygsækken, men også sparring på et strategisk niveau der hjalp mig med at sætte en mere skarp retning på mine investeringer. Stor anbefaling herfra.
Alexander
Alexander
2021-02-17
Super motiverende og inspirerende, kan klart anbefale Morten Bangs mentorforløb🙏🏽
Dennis Tøttrup
Dennis Tøttrup
2021-02-10
Jeg har været igennem et mentorforløb hos Morten i forbindelse med at jeg ville igang med ejendomsinvesteringer. Undervejs i mentorforløbet har Morten rustet mig med viden, så jeg føler mig helt tryg ved at springe ud som ejendomsinvestor. Jeg kan meget varmt anbefale Morten til både helt nye ejendomsinvestorer og til de som er igang i det små.
Mohammed Halloum
Mohammed Halloum
2021-02-10
Ejendoms ekspert! Har haft et kortere mentor forløb med Morten, og det var super godt. Morten var god til at udfordre og komme med alternativ løsningsforslag. Intet mindre end ekspert indenfor ejendomme! Besidder stor viden og erfaring indenfor området.
Bjørn Møller
Bjørn Møller
2021-02-08
Rådgivning i forbindelse med omlægning Havde bestilt et møde med Morten for at få belyst hvad der var godt og skidt i forbindelse med lånomlægning. Det var rigtigt rart at høre meningerne fra en anden person som ikke er en bank 🙂 Vi blev ihvertfald klogere på hvad vi skal bede om for at kunne få det bedste lån på den lange bane. Tak for meget behageligt snak Hvis der er andre der har behov for snak omkring lån og bolig så skal i ikke tøve med at bruge ham 🙂 Tak 🙂