Årsagerne til kursændringer på aktiemarkedet

Investerer du i aktier? Hvis du gør, så har du nok oplevet, at de kan have store udsving. Det betyder, at du er nødt til at sætte dig ind i, hvad årsagen er til disse kursændringer. De kan nemlig have betydning for din investering – og ikke mindst din psyke. Hvor ofte du skal holde øje med dit depot, afhænger af din strategi. I denne artikel vil du derfor få et indblik i, hvad der kan påvirke aktiekursen.

Der kan være mange grunde til, at en aktie stiger eller falder i værdi, men som investor leder man altid efter grunden – særligt når man oplever store ændringer.

Helt grundlæggende er det faktisk ret simpelt. Det handler om udbud og efterspørgsel. Med andre ord: Hvor mange købere og hvor mange sælgere er der i aktien?

Her dykker jeg dybere, og ser på grundene til, at vi oplever kursudsving:

 

Så hvordan skal du håndtere udsvingene på aktiemarkedet?

 

Vær langsigtet

Bevar roen

Spred dine investeringer

aktiemarkedet aktiekurserne

Gennem denne foredragsvideo vil du blive introduceret for, hvad du bør forvente, når du begynder at investere i aktier. Du vil få afklaret, om aktieinvestering er noget for dig, og gennem historien om Mortens rejse mod økonomisk uafhængighed lære af hans erfaringer og fejl. 

Du vil blandt andet blive klogere på:
⭐️Investeringsstrategier
⭐️Relevante nøgletal
⭐️Redskaberne det kræver for at komme i gang
Og meget mere.

Del artiklen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nyeste artikler

Bliv klogere på valueinvestering!

Bliv klogere på valueinvestering! Du har måske hørt om strategien valueinvestering i forbindelse med Warren Buffett. Men vidste du, at det både er den mest