Ejendomsinvesteringsrådgivning

Ejendomsrådgivning fra en erfaren ejendomsinvestor

Med Mortens mangeårige erfaring inden for ejendomsinvestering, har han de bedste forudsætninger for at rådgive dig til at blive en god ejendomsinvestor. Morten har både erfaring med at rådgive om selve ejendomsinvesteringsstrategien, men han rådgiver også på konkrete projekter, om hvordan de kan optimeres, og han hjælper dig dermed forøge værdien. 

Ejendomsrådgivning

Rådgivningen foregår på timebasis, og indeholder én til én samtale mellem dig og Morten. I et rådgivningsforløb kan du både mulighed for at få sparring omkring en aktuel case, eller I kan i fællesskab lave en ejendomsinvesteringsstrategi, der passer til dig. 
 

Mentorforløb

Dette er et personligt forløb, som indeholder løbende dialog og sparring med Morten.
Du vil i løbet af et mentorforløb opnå en større viden inden for ejendomsinvestering, samt tryghed i at have én bag dig, der står klar til at rådgive dig. Morten vil i dialog med dig, give dig de bedste forudsætninger for dine investeringer, og I vil løbende følge op på din strategiplan.

Kort om Mortens ejendomsinvesteringsrejse

Jeg købte min første lejlighed i Odense i 2011. Det var en 3-værelses lejlighed til 780.000 kr., og det siger sig selv, at det har været en god investering – men var det ikke bare rent held, at jeg ramte bunden af ejendomsmarkedet? Hmm… Både og – jeg vil ikke sige, at det er fordi, at jeg havde en særlig viden eller intellekt. Jeg havde modet til at købe på et tidspunkt, hvor andre ikke turde.

Folk syntes, at jeg var vanvittig – for ejendommene faldt og faldt jo bare i pris! 2 ½ år senere købte jeg min 2. lejlighed, og så begyndte snebolden at rulle. Et år senere købte jeg nr. 3, og siden er porteføljen vokset og vokset.

Jeg brænder for at give min viden og erfaringer videre. Det er fantastisk at se gnisten og engagementet i de mange deltageres øjne – og det er inspirerende at møde så mange dedikerede mennesker – om de er nybegyndere eller investeringseksperter.

0
Lejemål
0
Rådgivningstimer
0
Mentees & Rådgivningskunder
økonomisk
På basis af 17 bedømmelser.
Martin Kraft
Martin Kraft
2021-06-17
Morten er utrolig professionel og yderst behagelig at arbejde sammen med. Klart 5 stjerne fra mig!
Uy Nguyen
Uy Nguyen
2021-05-04
Stærk anbefaling! En enkel time med Morten har resulteret i en 180 graders strategiændring mod en mere rentabel og potentiel retning. Heraf har Morten hjulpet med en konkret plan på baggrund af min nuværende situation. At starte med en mentortime kan kun anbefales, hvis ikke et helt mentorforløb. Det bliver ikke sidste besøg fra mig.
Anders B
Anders B
2021-03-24
Bedste investering jeg nogensinde har lavet 1:1 mentorforløbet med Morten er den bedste investering jeg nogensinde har foretaget. Morten har hjulpet med yderlig forståelse og retning på mine ejendomsinvesteringer. Det hele foregår i øjenhøjde 🙂
Mikkel
Mikkel
2021-03-08
Super service og super rådgivning🙂
Stig
Stig
2021-02-23
Fantastisk forløb Jeg har haft et fantastisk og inspirerende mentorforløb med Morten. Ikke blot fik jeg en masse konkrete tips med i rygsækken, men også sparring på et strategisk niveau der hjalp mig med at sætte en mere skarp retning på mine investeringer. Stor anbefaling herfra.
Alexander
Alexander
2021-02-17
Super motiverende og inspirerende, kan klart anbefale Morten Bangs mentorforløb🙏🏽
Dennis Tøttrup
Dennis Tøttrup
2021-02-10
Jeg har været igennem et mentorforløb hos Morten i forbindelse med at jeg ville igang med ejendomsinvesteringer. Undervejs i mentorforløbet har Morten rustet mig med viden, så jeg føler mig helt tryg ved at springe ud som ejendomsinvestor. Jeg kan meget varmt anbefale Morten til både helt nye ejendomsinvestorer og til de som er igang i det små.
Mohammed Halloum
Mohammed Halloum
2021-02-10
Ejendoms ekspert! Har haft et kortere mentor forløb med Morten, og det var super godt. Morten var god til at udfordre og komme med alternativ løsningsforslag. Intet mindre end ekspert indenfor ejendomme! Besidder stor viden og erfaring indenfor området.
Bjørn Møller
Bjørn Møller
2021-02-08
Rådgivning i forbindelse med omlægning Havde bestilt et møde med Morten for at få belyst hvad der var godt og skidt i forbindelse med lånomlægning. Det var rigtigt rart at høre meningerne fra en anden person som ikke er en bank 🙂 Vi blev ihvertfald klogere på hvad vi skal bede om for at kunne få det bedste lån på den lange bane. Tak for meget behageligt snak Hvis der er andre der har behov for snak omkring lån og bolig så skal i ikke tøve med at bruge ham 🙂 Tak 🙂

RÅDGIVNING

1500,- Pr. Time eksl. moms.
  • Til dig der ønsker rådgivning nu og her
  • Sparring omkring nuværende investeringer
  • Sparring på din vej mod økonomisk uafhængighed

MENTORFORLØB

6500,- 5 Timer eksl. moms.
  • En plan for vejen mod økonomisk uafhængighed
  • Langsigtet strategiplanlægning
  • Udarbejdelse og opfølgning på din strategi
POPULÆR

Eksempel på et tidligere mentorforløb:

  • Et møde på 2 timer – hvor vi får lagt fast hvad dine mål er, din motivation og hvor du er nu.
  • Tre møder på 1 time – hvor vi på 2. møde finder præcist ud af, hvad der skal til for at nå dine mål.
    De efterfølgende 2 møder følger vi op på, hvordan det går med investeringerne, og optimerer din tilgang til investeringerne og den økonomiske uafhængighed, hvis det er det overordnede mål.

Kontakt Morten

Det er helt uforpligtende