Ejendomsinvesterings rådgivning

Få ejendomsrådgivning fra en som selv investerer.

Ejendomsrådgivning

Rådgivning er på timebasis, og indeholder én til én samtale mellem dig og Morten.
Har du brug for at drøfte en aktuel case, eller har du et ønske om at finde frem til den ejendomsinvesteringsstrategi, der passer til dig?
Med Mortens mangeårige erfaring inden for ejendomsinvestering har han de bedste forudsætninger for at rådgive dig til at blive en god ejendomsinvestor.
 

Mentorforløb

Dette er et personligt forløb, som indeholder løbende dialog og sparring med Morten.
Du vil i forløbet af et mentorforløb opnå en større viden inden for ejendomsinvestering samt tryghed i at have en bag dig, der står klar til at rådgive dig. Morten vil i dialog med dig give dig de bedste forudsætninger for dine investeringer, og I vil løbende følge op på din strategiplan.

Kort om Mortens ejendomsinvesteringsrejse

Jeg købte min første lejlighed i Odense i 2011. Det var en 3-værelses lejlighed til 780.000 kr., og det siger sig selv, at det har været en god investering – men var det ikke bare rent held, at jeg ramte bunden af ejendomsmarkedet? Hmm… Både og – jeg vil ikke sige, at det er fordi, at jeg havde en særlig viden eller intellekt. Jeg havde modet til at købe på et tidspunkt, hvor andre ikke turde.

Folk syntes, at jeg var vanvittig – for ejendommene faldt og faldt jo bare i pris! 2 ½ år senere købte jeg min 2. lejlighed, og så begyndte snebolden at rulle. Et år senere købte jeg nr. 3, og siden er hastigheden vokset og vokset.

Jeg brænder for at give min viden og erfaringer videre. Det er fantastisk at se gnisten og engagementet i de mange deltageres øjne – og det er inspirerende at møde så mange dedikerede mennesker – om de er nybegyndere eller investeringseksperter.

0
Rådgivningstimer
0
Mentees
0
Enheder
På basis af 11 bedømmelser.
Alexander
Alexander
2021-02-17
Super motiverende og inspirerende, kan klart anbefale Morten Bangs mentorforløb🙏🏽
Dennis Tøttrup
Dennis Tøttrup
2021-02-10
Jeg har været igennem et mentorforløb hos Morten i forbindelse med at jeg ville igang med ejendomsinvesteringer. Undervejs i mentorforløbet har Morten rustet mig med viden, så jeg føler mig helt tryg ved at springe ud som ejendomsinvestor. Jeg kan meget varmt anbefale Morten til både helt nye ejendomsinvestorer og til de som er igang i det små.
Mohammed Halloum
Mohammed Halloum
2021-02-10
Har haft et kortere mentor forløb med Morten, og det var super godt. Morten var god til at udfordre og komme med alternativ løsningsforslag. Intet mindre end ekspert indenfor ejendomme! Besidder stor viden og erfaring indenfor området.
Bjørn Møller
Bjørn Møller
2021-02-08
Rådgivning i forbindelse med omlægning Havde bestilt et møde med Morten for at få belyst hvad der var godt og skidt i forbindelse med lånomlægning. Det var rigtigt rart at høre meningerne fra en anden person som ikke er en bank 🙂 Vi blev ihvertfald klogere på hvad vi skal bede om for at kunne få det bedste lån på den lange bane. Tak for meget behageligt snak Hvis der er andre der har behov for snak omkring lån og bolig så skal i ikke tøve med at bruge ham 🙂 Tak 🙂
Birgit Damløkke Kaalund
Birgit Damløkke Kaalund
2021-02-08
Det har været et yderst udbytterigt rådgivningsmøde med Morten Bang. Det har i særdeleshed givet et større knowhow inden for investeringer, som giver anledning til en mere velovervejet beslutningsproces. Morten Bang har mine klare anbefalinger!
Camilla Albers
Camilla Albers
2021-01-24
Jeg har læst Mortens E- bog "10 essentielle ting trin til den succesfulde ejendomsinvestering" og den er super spændende og giver gode fif. Jeg glæder mig til mere fra Morten. Mvh Michael Skov Jensen
Mads Hardie Hansen
Mads Hardie Hansen
2021-01-22
Morten har været en stor hjælp i forbindelse med køb af lejlighed. Han har både hjulpet os med at finde den rette lejlighed, men også rådgivet os inden for optimal indretning, mulighed for udlejning og i selve budgivningen. Alt i alt en super god oplevelse, som har været alle pengene værd.
Morten Werenberg Sigvardt
Morten Werenberg Sigvardt
2021-01-19
Kanon foredrag, som giver et fint overblik over ejendomsinvestering. Især finansieringsdelen var for mig kanon at få synliggjort, og Mortens Risiko profil kan jeg tillige spejle mig selv i. Tak for hjælpen Morten
Lea Blak Jørgensen
Lea Blak Jørgensen
2020-09-21
Super kompetent indenfor både undervisning, foredrag og 1-til-1 rådgivning. Alt min tid værd. Jeg har helt klart fået en meget større viden og masser af blod på tanden i forhold til fremtidige investeringer!
Luca Russo
Luca Russo
2020-09-13
Morten er fantastisk at støtte sig op af hvis man savner god sparring. I mit konkrete tilfælde havde jeg behov for at få udfyldt et par huller hvad angår ejendomsinvestering; og dedikationen han viste ved at trænge igennem med hans gode råd var fantastisk at opleve én til én. Klare anbefalinger herfra!

Rådgivning

1500,-

Pr. time

inkl. moms

Mentorforløb

6000,-

5 timer

inkl. moms

Spar 20% ved at købe et mentorforløb

Kontakt Morten

Det er helt uforpligtende