Aktiesparring

Ønsker du en skarpere investeringsstrategi og sparing indenfor aktieinvestering?

Med mange års erfaring indenfor aktieinvestering, står Morten Bang nu klar til at hjælpe dig på rette vej mod en god investeringsstrategi. Som investor gennem mange år har Morten draget erfaringer på godt og ondt, og har derfor opbygget en mangfoldig viden inden for feltet.

I et rådgivnings- eller mentorforløb hos Morten, vil han spare med dig omkring, hvordan i kan optimere din investeringsstrategi, hvor du kan drage fordel af de erfaringer Morten tidligere har gjort sig. Forløbet bliver naturligvis tilpasset dig og dine behov. 

Rådgivningen foregår på timebasis. Du vil få personlig rådgivning, der indebærer en dialog mellem dig og Morten, hvor I sammen finder frem til den investeringsmetode, der passer bedst til dig. Dvil efter endt forløb have værktøjerne til selv at kunne varetage din portefølje.
 
Mentorforløbet er et personligt forløb, som indeholder løbende dialog og sparring. I vil gå i dybden med aktiemarkedet og ud fra forskellige strategier finde frem til konkrete aktier, ETF’er eller fonde der passer netop til dig. I forløbet vil du få en grundlæggende viden om hele aktiemarkedet, kurtage mm. Derudover vil du opnå en større viden inden for aktieinvestering, samt opleve en tryghed i at have én bag dig, der står klar til at rådgive dig. Efter endt forløb vil du være i stand til selvstændigt at varetage din portefølje.
aktier investering
0
Rådgivningstimer
0
Mentees & Rådgivningskunder
økonomisk
På basis af 17 bedømmelser.
Martin Kraft
Martin Kraft
2021-06-17
Morten er utrolig professionel og yderst behagelig at arbejde sammen med. Klart 5 stjerne fra mig!
Uy Nguyen
Uy Nguyen
2021-05-04
Stærk anbefaling! En enkel time med Morten har resulteret i en 180 graders strategiændring mod en mere rentabel og potentiel retning. Heraf har Morten hjulpet med en konkret plan på baggrund af min nuværende situation. At starte med en mentortime kan kun anbefales, hvis ikke et helt mentorforløb. Det bliver ikke sidste besøg fra mig.
Anders B
Anders B
2021-03-24
Bedste investering jeg nogensinde har lavet 1:1 mentorforløbet med Morten er den bedste investering jeg nogensinde har foretaget. Morten har hjulpet med yderlig forståelse og retning på mine ejendomsinvesteringer. Det hele foregår i øjenhøjde 🙂
Mikkel
Mikkel
2021-03-08
Super service og super rådgivning🙂
Stig
Stig
2021-02-23
Fantastisk forløb Jeg har haft et fantastisk og inspirerende mentorforløb med Morten. Ikke blot fik jeg en masse konkrete tips med i rygsækken, men også sparring på et strategisk niveau der hjalp mig med at sætte en mere skarp retning på mine investeringer. Stor anbefaling herfra.
Alexander
Alexander
2021-02-17
Super motiverende og inspirerende, kan klart anbefale Morten Bangs mentorforløb🙏🏽
Dennis Tøttrup
Dennis Tøttrup
2021-02-10
Jeg har været igennem et mentorforløb hos Morten i forbindelse med at jeg ville igang med ejendomsinvesteringer. Undervejs i mentorforløbet har Morten rustet mig med viden, så jeg føler mig helt tryg ved at springe ud som ejendomsinvestor. Jeg kan meget varmt anbefale Morten til både helt nye ejendomsinvestorer og til de som er igang i det små.
Mohammed Halloum
Mohammed Halloum
2021-02-10
Ejendoms ekspert! Har haft et kortere mentor forløb med Morten, og det var super godt. Morten var god til at udfordre og komme med alternativ løsningsforslag. Intet mindre end ekspert indenfor ejendomme! Besidder stor viden og erfaring indenfor området.
Bjørn Møller
Bjørn Møller
2021-02-08
Rådgivning i forbindelse med omlægning Havde bestilt et møde med Morten for at få belyst hvad der var godt og skidt i forbindelse med lånomlægning. Det var rigtigt rart at høre meningerne fra en anden person som ikke er en bank 🙂 Vi blev ihvertfald klogere på hvad vi skal bede om for at kunne få det bedste lån på den lange bane. Tak for meget behageligt snak Hvis der er andre der har behov for snak omkring lån og bolig så skal i ikke tøve med at bruge ham 🙂 Tak 🙂

RÅDGIVNING

1500,- Pr. Time eksl. moms.
  • Til dig der ønsker rådgivning her og nu
  • Personlig sparring på dit niveau
  • Bliv klogere på dig selv og aktier

MENTORFORLØB

6500,- 5 Timer eksl. moms.
  • Til dig der ønsker løbende rådgivning
  • Dialog om dine investeringer og justeringer
  • Giver dig et solidt grundlag indenfor aktieinvestering
POPULÆR

Eksempel på et tidligere mentorforløb:

  • Et møde på 2 timer – hvor vi får lagt fast hvad dine mål er, din motivation og hvor du er nu.
  • Tre møder på 1 time – hvor vi på 2. møde finder præcist ud af, hvad der skal til for at nå dine mål.
    De efterfølgende 2 møder følger vi op på, hvordan det går med investeringerne, og optimerer din tilgang til investeringerne og det overordnede mål.

Kontakt Morten

Det er helt uforpligtende