Aktierådgivning

Ønsker du at komme i gang med investering i aktier eller få mere viden inden for feltet?

Mangeårige investor i aktier, Morten Bang, står klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang med din investering i aktier. Morten har draget erfaringer på godt og ondt igennem mange års investeringer med aktier. Han står nu klar til at dele sin mangfoldige viden inden for feltet med dig.

Hvad enten du aldrig har stiftet bekendtskab med aktier eller har erfaring, kan Morten tilbyde dig rådgivning på netop det stadie, du befinder dig på – din rådgivning bliver tilpasset til dig personligt.

Rådgivningen er på timebasis. Du vil få personlig rådgivning, der indebærer en dialog mellem dig og Morten, hvor I sammen finder frem til den investeringsmetode, der passer bedst til dig. Dvil efter endt forløb have værktøjerne til selv at kunne varetage din portefølje.
 
Mentorforløbet er et personligt forløb, som indeholder løbende dialog og sparring. I vil gå i dybden med aktiemarkedet og ud fra forskellige strategier, finde frem til konkrete aktier, ETF’er eller fonde der passer netop til dig, samt du vil få en grundlæggende viden om hele aktiemarkedet, kurtage mm.
Du vil opnå en større viden inden for aktieinvestering, samt tryghed i at have en bag dig, der står klar til at rådgive dig. Dvil efter endt forløb være i stand til selvstændigt at varetage din portefølje.
aktier investering
0
Rådgivningstimer
0
Mentees
økonomisk

Rådgivning

1500,-

Pr. time

inkl. moms

Mentorforløb

6000,-

5 timer

inkl. moms

Spar 20% ved at købe et mentorforløb

Kontakt Morten

Det er helt uforpligtende