Rådgivning & Mentor

Udvid dine kompetencer med et rådgivning- eller mentorforløb

Om du er helt nybegynder, eller allerede har opbygget dig en portefølje kan et forløb med fokus på aktier, være med til skabe værdi til din investering. Du vil modtage materiale til at få opbygget din strategi for dine aktieinvesteringer. Du vil i samarbejde med Morten se på helt konkrete aktier, og hvordan du får opbygget en god og diversificeret portefølje, der passer til netop dine behov og din strategi.

Gennem et ejendomsinvesteringsforløb vil du i samarbejde med Morten arbejde på din strategi og hvordan du følger denne. I vil sammen se på konkrete investeringer som kan være interessante for dig og hvordan du vurderer disse. Du vil i den forbindelse få udleveret materiale som du kan bruge under og efter dit forløb.

Har du brug for økonomisk rådgivning?

Morten tilbyder økonomiskrådgivning til privatpersoner.
Stort og småt – Har du brug for at gennemgå et budget inden du skal i banken eller ønsker du at have en rådgiver, ved en større økonomisk investering? 

Good decisions come from experience. Experience comes from making bad decisions.

Lær af Mortens erfaringer

Udtalelser fra mentees

Mit mentorforløb med Morten Bang er blevet en spændende rejse ind i en ellers lukket verden med både muligheder og faldgruber. Et indledende møde fokuseret på strategi og mål, hvorefter Morten har fungeret som sparringspartner - en slags faglig dygtig ven der hjælper en godt igennem labyrinten.
Med forløbet fik jeg adgang til ekspertviden på afgørende tidspunkter, både når en handel bør gennemføres og de tilfælde, hvor jeg er blevet talt ud af noget, der kunne have forfulgt mig lang tid fremover.
Thomas Mortensen
Morten giver ingen nemme svar, men tvinger dig derimod til at tænke kritisk selv, til den dag du skal stå på egne ben. Det har været utroligt hjælpsom siden mit mentorforløb er stoppet, da jeg har nemmere ved at tage konkrete og selvsikre beslutninger uden hans hjælp.

Jeg tror fuldt og fast på, at jeg uden Morten hjælp ikke var blevet den selvsikre investor, jeg er idag, og var sikkert stoppet før jeg overhovedet var kommet igang.
Nicolai Harbo