Ejendomsinvestering - Det nye kontor

I denne artikel vil jeg gerne introducere dig til min nyeste ejendomsinvestering og fortælle dig om mine tanker bag den investeringsstrategi, jeg har benyttet.

ejendomsinvestering kontor

Ejendomsinvestering - Behovet for flere kvadratmeter

I januar 2021 købte jeg et gammelt advokatkontor med en central beliggenhed i Odense C. Den primære grund til købet var pladsmangel på det gamle kontor efter en stigning i antal ansatte. Den sekundære grund var, at det gamle kontor lå nede i baghaven af min villa, som jeg netop havde sat til salg. Så alt i alt var kontorsituationen ikke holdbar, og jeg kom frem til, at der var behov for nye lokaler.

I stedet for at leje et kontorlokale lå det, som ejendomsinvestor, lige til højrebenet at investere i nogle lokaler, der kan rumme virksomheden både nu og i fremtiden. 

investering ejendom

Investeringsstrategi - BRRRR

Min tanke bag denne investering var at følge investeringsstrategien BRRRR. Efter jeg købte lokalerne, er de blevet renoveret, som du kan se på de nedenstående billeder. Jeg foretrækker altid at renovere mine ejendomme, før de igen skal tages i brug.

ejendomsinvestering kontor

Ejendommen er købt i mit holdingselskab Morten Bang Invest ApS, fordi det skal huse min rådgivnings- og administrationsvirksomhed Manelia ApS, som er de primære brugere af kontoret. 

Renovering

Før vi flyttede ind på det nye kontor, blev de gamle gulvtæpper fjernet, og det trægulv der lå nedenunder, er blevet slebet og lakeret. Derudover er der blevet malet, opsat nye lister og tilføjet små detaljer som tapet på den ene væg. Overordnet for alle mine ejendomme har jeg fokus på de unikke detaljer, der giver det sidste finish. Det kan være alt lige fra rosetter i loftet, som der også kommer på kontoret, til at bevare gamle elementer i mine renoveringsprojekter. I den nærmeste fremtid skal køkkenet udskiftes, og det kunne også godt tænkes, at badeværelset fik en mindre renovering.

ejendomsinvestering kontor

Jeg håber du fandt dette indblik i mit nye kontor interessant. Hvis du vil læse om andre projekter, har jeg også skrevet to artikler om Den Gamle Kirke, som har været mit hidtil største renoveringsprojekt.

Hvis du vil vide mere om ejendomsinvestering, har jeg lavet fem forskellige videoforedrag om forskellige emner indenfor ejendomsinvestering. Klik på billederne for at læse mere. 

Del artiklen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nyeste artikler

Bliv klogere på valueinvestering!

Bliv klogere på valueinvestering! Du har måske hørt om strategien valueinvestering i forbindelse med Warren Buffett. Men vidste du, at det både er den mest