Forberedelsen op til tvangsauktionen: Del 2

Når du har fundet en ejendom, du er interesseret i, er det vigtigt at gøre et grundigt forarbejde, så du ikke ender med at købe ”katten i sækken”. Som nævnt i del 1 i denne artikelserie så køber du ejendommen som beset, derfor vil jeg anbefale dig, at du sætter dig grundigt ind i alle forhold vedrørende ejendommen. Nedenfor har jeg oplistet, hvor du finder disse oplysninger.  

tvangsauktion

Hvis du gennemgår de nævnte sider, vil du være rigtig godt klædt på til auktionen. Et andet godt råd er, at du inden auktionen, finder en pris, du mener, er den rigtige, og holder fast i den. Man kan nemt blive fanget af stemningen under selve auktionen, og komme til at byde over det, man egentlig havde sat sig for hjemmefra. Hold hovedet koldt og stop, når du når dit maksimale beløb. Hvis ejendommen skal købes som en investering, er det vigtigt at holde sig til sit budget, så du kender dit afkast.

Vil du lære med mere om ejendomsinvestering? Så har jeg lavet fem forskellige foredragsvideoer om ejendomsinvestering. I videoerne kommer jeg med rigtige cases, og trækker på de erfaringer, jeg har gjort mig omkring ejendomsinvestering. 

Del artiklen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nyeste artikler

Bliv klogere på valueinvestering!

Bliv klogere på valueinvestering! Du har måske hørt om strategien valueinvestering i forbindelse med Warren Buffett. Men vidste du, at det både er den mest