Ejendomsinvesterings-projektet del 3 - Den Gamle Kirke

Vi er ved at nå til vejs ende med renoveringsprojektet af Den Gamle Kirke. Håndværkerne har lagt sidste hånd på de færdige lejligheder, og de første lejere er flyttet ind i den smukke gamle bygning. Det har været et spændende projekt med mange overraskelser og udfordringer, men jeg synes selv, at projektet er blevet utroligt vellykket. 

Renoveret kirke
Udendørs update

Selve bygningen er færdig udvendigt, og vi er påbegyndt at lægge den sidste hånd på de udenomsarealer. Der er blevet sat lyddæmpende rækværk op, som er ved at blive malet hvidt. Ude på parkeringspladsen er det meningen, at der skal laves et spot, som skal være til fri afbenyttelse for offentligheden. Hvad det lige præcis skal være, er stadig i udviklingsprocessen.

Historisk fund i muren

Da tømrerne påbegyndte renoveringen, gjorde de sig et sjovt fund inde i en af kirkens mure. Da de begyndte at skære i en af væggene, ramte de noget hårdt, og stoppede op for tjekke det. I væggen fandt de dette gamle rør, som de var kommet til at skære lidt af i den ene ende. Inde i røret lå en gammelt pergamentrulle med teksten:

A.D. 1933 – 10 Mai.

I Kong Christian X’ 21′ Regeringsaar  da:

A.J. Rud var Biskop

Sv. Neumann var Stiftamtmand over Fyns Stift

H. Chr. Petersen var Borgmester,

H. Seldorf var Politimester i Odense Købstad,

Provst P. Munck var Formand for Kirkelig Forening for den indre Mission i Danmark, 

blev grundsten til dette Missionshus nedlagt af:

Sognepræst V. Buch,

Bymissionær E. Simonsen,

Fabrikant Th. Nissen,

I Faderens, Sønnens og den Hellig Aands Navn.

 

Huset bygges for frivillige gaver fra Venner af det Arbejde der gøres af Kirkelig Forening for den indre Mission i Danmark, under Ledelse af et Byggeudvalg paa 13 Medlemmer, valgte af Indre Missions Kredse i Skt. Knuds og Th. Kingos Sogne. Tegningerne er udførte af H.M. Hansen og A.C. Nielsen.

Thi anden grundvold kan ingen lægge, end den som er lagt, hvilken er Jesus Christus. (1 Kor. 3,11)

En form for dåbsattest for kirken og et sjovt vidne at have omkring kirkens historie.
Indendørs update

Indendørs er alle lejlighederne færdige og udlejet. På de ovenstående billeder kan du se køkkenet fra en af lejlighederne på førstesalen, og trappen der går fra stuen og op til førstesalen. 

Køkkenerne og hårde hvidevarerne er fra IKEA. Jeg har valgt at få integreret de hårde hvidevarerne, så de er skjulte, og køkkenerne får et mere klassisk og stilrent udseende. Over kogepladen er der påsat klinker i samme stil, som de der er i brusenicherne. Dette er gjort for at skabe sammenhæng.  

Som jeg har nævnt før, er de små unikke detaljer,noget, jeg vægter højt, når jeg renoverer en ejendom.

På badeværelserne har jeg som nævnt før valgt de blå Hexagon klinker til brusekabinen for at give ejendommen noget ekstra. Der er gulvvarme i alle badeværelsesgulve i lejlighederne samt vaske/tørremaskine. På alle badeværelser er der forskellige spejle (der mangler spejl på billedet til højre, men det er kommet op efterfølgende) alt efter, hvordan rummet er, og hvordan et spejl bedst vil passe ind. 
 

Jeg håber, du har fundet det spændende at følge projektet. Personligt synes jeg, at det har været en anderledes men positiv udfordring. Jeg ser frem til, at Den Gamle Kirke igen oser af liv!

Del artiklen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nyeste artikler

Bliv klogere på valueinvestering!

Bliv klogere på valueinvestering! Du har måske hørt om strategien valueinvestering i forbindelse med Warren Buffett. Men vidste du, at det både er den mest