Aktieanalyser

aktieanalyser investering

Når du investerer i aktier, eller gerne vil i gang med at investere i aktier, er det vigtigt at vide, hvordan du vil gribe det an. Der er mange måder at finde ud af, om en aktie er en god investering. I dette nyhedsbrev vil jeg introducere dig til to metoder.

To af de mest udbredte metoder er; teknisk analyse og fundamental analyse. Disse metoder gælder for dig, der selv vil vælge dine aktier og udover penge, også investere din tid. Alternativt kan du benytte dig af en indeksfond eller i nogle tilfælde en investeringsforening. 

Jeg vil nu gennemgå de to analyseformer og kort opsummere fordele og ulemper ved begge metoder. Så du kan blive klædt på til at gå i gang med at analysere aktier, og dermed minimere risikoen ved din investering. 

aktieanalyser investering

Fælles for begge metoder er, at de giver dig en bedre forudsætning for, hvilke aktier du skal vælge at investere i. Det handler blot om, hvad du mest er til. Jeg bruger ikke teknisk analyse, men alene den fundamentale tilgang.

aktieanalyser investering

Live online foredrag 22. april 2021

Vil du lære at vælge de bedste aktier? Så deltag denne aften, når Morten Bang fortæller om aktieinvestering med fokus på fundamental analyse og deler historier om hans investeringsrejse indenfor aktier. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Foredraget varer ca. 2,5 timer.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Relevante artikler

aktietype investere portefølje

Hvilken aktietype passer til dig?

Når du påtænker at begynde at investere i aktier, eller måske allerede er investor, men ønsker at optimere din portefølje, er der flere ting, du