Aktieanalyser

Når du investerer i aktier, eller gerne vil i gang med at investere i aktier, er det vigtigt at vide, hvordan du vil gribe det an. Der er mange måder at finde ud af, om en aktie er en god investering. I dette nyhedsbrev vil jeg introducere dig til to metoder.

To af de mest udbredte metoder er; teknisk analyse og fundamental analyse. Disse metoder gælder for dig, der selv vil vælge dine aktier og udover penge, også investere din tid. Alternativt kan du benytte dig af en indeksfond eller i nogle tilfælde en investeringsforening.

Jeg vil nu gennemgå de to analyseformer og kort opsummere fordele og ulemper ved begge metoder. Så du kan blive klædt på til at gå i gang med at analysere aktier, og dermed minimere risikoen ved din investering.

aktieanalyser

Fælles for begge metoder er, at de giver dig en bedre forudsætning for, hvilke aktier du skal vælge at investere i. Det handler blot om, hvad du mest er til. Jeg bruger ikke teknisk analyse, men alene den fundamentale tilgang.

Lær at vælge de bedste aktier Morten Bang

Foredragsvideo - Lær at vælge de bedste aktier

Vil du lære at vælge de bedste aktier? Så bør du se denne foredragsvideo, hvor du vil lære om analyseformen fundamental analyse. Få viden om de fordele og ulemper, der er ved aktieanalyser og få redskaberne til at vælge de bedste aktier. Morten gennemgår analyser af udvalgte aktier ud fra sine 16 års erfaringer med value-investering.

Del artiklen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nyeste artikler

Bliv klogere på valueinvestering!

Bliv klogere på valueinvestering! Du har måske hørt om strategien valueinvestering i forbindelse med Warren Buffett. Men vidste du, at det både er den mest