Ejendomsinvesterings-projektet del 2 - Den Gamle Kirke

renoveringsprojekt investeringsejendom

Der er gået nogle måneder siden, at vi begyndte mit hidtil største renoveringsprojekt – Den gamle kirke. Jeg vil nu komme med en update på, hvordan arbejdet skrider frem. Hvis du endnu ikke er blevet introduceret for dette projekt, kan du læse om mine tanker bag projektet, min investeringstrategi og se før/efter billeder her.

renoveringsprojekt investeringsejendom

Optimering af kvadratmeter – fra et rum til 4-lejligheder

En af de største forandringer er, at det syv meter høje kirkerum er blevet til to etager. Du kan på billederne se, hvordan det store kirkerum så ud før, og hvordan 1. salen ser ud i dag. Kirkerummet er blevet til fire ud af de seks lejligheder, som hele bygningen rummer. Som det kan ses på efter-billederne, der er fra lejligheden på 1. tv., er der blevet sat vægge op og opdelt rum. Rummene er dannet med tanke på at få udnyttet pladsen bedst muligt.

Udendørs update – Tag og kviste
Renovering projekt

Det gamle tag er blevet erstattet af et nyt sortglaserede teglstenstag. Kirkerummet var, som du kunne læse ovenfor, et stort rum, og der var derfor kun vinduer i gavlenderne. Derfor er der i forbindelse med udskiftningen af taget blevet tilføjet kviste for at skabe mere lys og plads i lejlighederne på 1. sal. På de ovenstående efter-billederne kan du se, hvordan de unikke runde vinduer i gavlenderne ser ud. 

Indendørs update
Renovering badeværelse
De nyopsatte vægge er blevet malet, og der er blevet sat klinker op i badeværelserne. Jeg har valgt, at der skal være blå hexagon klinker i brusekabinen, for at give badeværelserne noget ekstra. Disse detaljer passer sammen med de andre unikke detaljer, der er i lejlighederne.

Renovering badeværelse

Næste skridt – Køkken og udlejning
Jeg begynder lige så stille, at kunne se en ende på projektet. Lejlighederne er ved at få installeret køkken, og når de sidste elementer er på plads i lejlighederne, vil de blive sat til udlejning. Jeg glæder mig til snart, at kunne se Den Gamle Kirke blive fyldt af liv igen. 

Processen har haft masser af udfordringer. Op- og nedture. Men resultatet bliver fantastisk, og det er svært at undgå at blive en smule stolt over projektet.

Følg projektet

Renovering case
Hvis du finder projektet spændende, og har du lyst til at følge med i udviklingen, så kan du følge Instagramprofilen @dengamlekirke

Her bliver der løbende postet om de forskellige processer af renoveringen.

Vil du lære mere om ejendomsinvestering?
Jeg har lavet fem forskellige foredragsvideoer omhandlende emner indenfor ejendomsinvestering. Der er både videoer til den uerfarne, der ønsker en introduktion og den erfarne, der har viden, men ønsker at blive endnu skarpere. Det er også muligt at købe pakker med fire eller fem videoer til en fordelagtig pris

I videoerne kommer jeg med rigtige cases, og fortæller om de erfaringer, jeg har gjort mig omkring ejendomsinvestering og de fejl, jeg har lært af.

Del artiklen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nyeste artikler

Bliv klogere på valueinvestering!

Bliv klogere på valueinvestering! Du har måske hørt om strategien valueinvestering i forbindelse med Warren Buffett. Men vidste du, at det både er den mest